Čítať viac >>

TV JOJ jednotkou v primetime, uspelo spravodajstvo, Panelák, Hotel Paradise i Profesionáli.

Najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku boli včera Noviny TV JOJ. Svojich divákov si aj v novom konkurenčnom nastavení drží seriál Panelák. Hotel Paradise bol opäť lídrom v čase svojho vysielania, rovnako sa ako jednotka na trhu uviedla nová séria obľúbených Profesionálov.


Prvé dve miesta v rebríčku najsledovanejších programov dňa obsadili spravodajské relácie TV JOJ. NOVINY TV JOJ včera dosiahli rating 12,9% a podiel 35,8% a boli druhou najsledovanejšou reláciou dňa hneď po športovom spravodajstve TV JOJ, ktoré dosiahlo rating 13,0% a podiel 35%. Naďalej sa darí spravodajstvu KRIMI, včera dosiahlo podiel 32,1%.


Aj v novom konkurenčnom nastavení si drží svojich divákov seriál PANELÁK, včera dosiahol rating 11,1% a podiel 27,5%. Konkurenčná šou zaznamenala pokles. Panelák bol jednotkou na trhu tradične v mestách s podielom 31,3%, ale aj u mladých divákov (15-34) s podielom 29,8%.


Nárast sledovanosti dosiahol HOTEL PARADISE včera ako jednotka na trhu s podielom 25,2%, pričom u mladých divákov (15-34) podiel atakoval hranicu 30%. Reality šou odohrávajúca sa v Dominikánskej republike porazila oba pôvodné seriály konkurencie.


Nasledujúca premiéra novej série seriálu PROFESIONÁLI odštartovala ako jednotka na trhu s podielom 26,9%, pričom najviac divákov mala v Žilinskom kraji s podielom až 44,3%. Podvečer sa darí Súdnej sieni, ktorá bola včera jednotkou s podielom 26,6%.


TV JOJ bola vo štvrtok 8. marca 2012 lídrom na trhu v primetime! Televízie JOJ a PLUS získali spolu podiel takmer 30% celodenne a 32% v primetime.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...