Čítať viac >>

Stabilný Panelák, silná Súdna sieň, pozíciu jednotky si udržal Hotel Paradise!

Stabilný Panelák, pozíciu lídra potvrdila reality show Hotel Paradise. Úspešné je aj spravodajstvo a naďalej boduje podvečerná Súdna sieň. Sledovanosť televízií v stredu večer ovplyvnil priamy prenos s futbalovej Ligy majstrov. Napriek tomu si TV JOJ udržala nadpriemernú sledovanosť. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Seriál Panelák potvrdil aj v stredu svoju stabilnú pozíciu na trhu, keď dosiahol podiel 27,6%, pričom bol jednotkou na trhu v mestách s podielom 32,7%, tradične v Bratislavskom kraji s podielom 38,6%, ale napríklad aj u vysokoškolsky vzdelaných divákov. Nadpriemer si drží aj u mladých divákov (15-34) s podielom 30,8%.


Jednotkou na trhu v čase svojho vysielania bola opäť reality šou Hotel Paradise, ktorej sa výrazne darí najmä medzi mladými divákmi, kde si drží výrazne nadpriemerné podiely - včera 32,4%. Rovnako jednotkou na trhu bol aj seriál CSI: Miami s podielom 24,4%.


Opäť sa darilo aj podvečernej Súdnej sieni, ktorá včera dosiahla podiel takmer 30% a výrazne porazila ponuku konkurencie. Nadpriemer si drží aj spravodajstvo - KRIMI s podielom 31,7% a Noviny TV JOJ s podielom 34,6%. Jednotkou na trhu boli už tradične relácie Šport a Najlepšie počasie.


Podvečer sa naďalej darí Súdnej sieni, ktorá dosiahla podiel 27,2% a s výrazným odstupom opäť porazila konkurenčný formát o varení. Najsledovanejšou reláciou TV JOJ bolo včera hlavné spravodajstvo Noviny TV JOJ - rating 11,3%, podiel 33,4%.


V rebríčku TOP 10 najnavštevovanejších internetových portálov sa aj včera umiestnila Joj.sk, ktorá dokonca navýšila svoj náskok pred konkurenčným televíznym portálom.



Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...