Čítať viac >>

Spravodajstvo i Panelák v nadpriemere, Hotel Paradise jednotkou na trhu!

Panelák si v tejto sezóne udržuje silné postavenie na trhu. Obľúbené sú aj kriminálky Kosti, CSI Miami, ktorá bola lídrom na trhu. Jednotkou na trhu bola aj reality show Hotel Paradise s najvyšším podielom. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Včerajšia epizóda seriálu Panelák dosiahla rating 11,4% a podiel 29,5% a v aktuálnej sezóne si drží nadpriemerný počet divákov. Panelák je suverénnou jednotkou vo veľkých mestách, kde poráža reláciu Modré z neba, včera s podielom 38,3%. Rovnako bol lídrom na trhu v dvoch krajoch Slovenska - v Bratislavskom kraji s podielom 40,7% a v Žilinskom s podielom 40,1%.


Nasledujúci seriál Kosti dosiahol podiel 22,1% a výrazný nadpriemer získal ako jednotka na trhu vo veľkých mestách - podiel 31,9%, či v Bratislavskom kraji - podiel 38,6%.


Hotel Paradise včera dosiahol doteraz najvyšší podiel 30,1% a bol výraznou jednotkou na trhu. Ešte suverénnejší bol v cieľovej skupine mladých divákov (15-34), kde dosiahol podiel 38,2%, najvyšší podiel dosiahol v Bratislavskom kraji s hodnotou 46,7%.


Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj s nasledujúcim seriálom CSI: Miami s podielom 26,2%. Nadpriemer si drží aj hlavné spravodajstvo TV JOJ, včera s podielom 36%.


V aktuálnej sezóne si TV JOJ narozdiel od konkurencie naďalej drží výrazný medziročný rast sledovanosti. Televízie JOJ a PLUS včera spolu dosiahli podiel 31,2% celodenne a 32,9% v primetime.



Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...