Čítať viac >>

Panelák jednotkou v čase svojho vysielania! TV JOJ lídrom aj s Hotelom Paradise, Kosťami a Lovcami väzňov.

Najsledovanejším programom na TV JOJ bolo včera hlavné spravodajstvo. Stabilných divákov si drží seriál Panelák, ktorý bol v čase svojho vysielania jednotkou na trhu. Trhovým lídrom bola TV JOJ aj počas nasledujúceho programu – Hotel Paradise, Kosti a Lovci väzňov.



Seriál Panelák nedokázala oslabiť ani konkurenčná reality šou. Naďalej si drží svojich stabilných divákov a pre TV JOJ prináša nadpriemernú sledovanosť. Včerajšia epizóda bola v čase svojho vysielania dokonca jednotkou na trhu. Panelák dosiahol podiel 28,9%, suverénnou jednotkou na trhu je v mestách, kde dosiahol podiel 35,8%, rovnako jednotkou bol aj u mladých divákov (15-34) s podielom 32,7%.


Nasledujúca reality šou Hotel Paradise si udržala postavenie jednotky na trhu aj v priamej konkurencii dvoch pôvodných seriálov a futbalového prenosu. Šou prináša pre TV JOJ stabilný nadpriemer najmä medzi mladými divákmi (15-34), na ktorých najviac cieli, včera tu dosiahla podiel 33,7%.


TV JOJ bola jednotkou na trhu aj so svojim ďalším večerným programom – reprízové Kosti porazili konkurenciu s podielom 26%, u mladých divákov (15-34) to bolo až 34,7%, v mestách 30,2%. Nasledujúci seriál Lovci väzňov dosiahol ako suverénna jednotka na trhu podiel 25,5%.


Naďalej sa nadpriemerne darí spravodajstvu, KRIMI dosiahli podiel 31% a Noviny TV JOJ 35,5%. Už tradične boli jednotkou na trhu relácie Šport a Najlepšie počasie. Pozíciu trhového lídra si drží aj podvečerná Súdna sieň, včera s podielom 27,2%.


Televízie JOJ a PLUS dosiahli vo štvrtok 15. 3. 2012 spolu podiel 30,3% celodenne a 32% v primetime a v medziročnom porovnaní si tak na rozdiel od konkurencie držia výrazný nárast sledovanosti.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...