Čítať viac >>

Obľúbený Panelák, Hotel Paradise a Profesionáli jednoznačnými jednotkami!

Obľúbený Panelák či suverénna jednotka Hotel Paradise. Darilo sa aj spravodajskej hodinke, Profesionálom a tradične aj Súdnej sieni. Nový týždeň odštartovala TV JOJ úspešne a naďalej si drží výrazný medziročný nárast sledovanosti. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Seriál Panelák potvrdil svoju silu u mestského diváka, kde bol opäť jednotkou na trhu s podielom 31,3%, vo veľkých mestách to bolo až 35%. Konkurenčná šou je silnejšia na vidieku. Panelák bol jednotkou aj u vysokoškolsky vzdelaných divákov a napríklad tradične aj v Bratislavskom kraji. Podiel na trhu v 12-54 dosiahlol 25,3%.


Výraznou jednotkou na trhu bol včera Hotel Paradise s podielom 30,2%, pričom u mladých divákov (15-34) podiel dosiahol až 38,8%. Včerajšie vyraďovanie tak dosiahlo rekordné podiely a jednoznačne porazilo konkurenciu. Darilo sa aj nasledujúcemu seriálu Profesonáli - ako jednotke na trhu s podielom 27,5%, u mladých divákov až 37,6%.


Tradične sa darilo spravodajstvu - KRIMI s podielom 31,1% a Noviny TV JOJ s podielom 34,5%. Jednotkou na trhu boli ŠPORT a Najlepšie počasie. Podvečerná Súdna sieň bola rovnako trhovým lídrom s podielom 26,1%.


Televízie JOJ a PLUS dosiahli v pondelok 26. 3. 2012 spolu podiel 30,1% celodenne a 31% v primetime.


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...