Čítať viac >>

Nadpriemerný Panelák a Noviny! Kosti a CSI Miami lídrom trhu!

Panelák opäť potvrdil svoje silné postavenie. Pozíciu lídra na trhu potvrdili kriminálky Kosti a CSI Miami. JOJ Plus bola v prime-time trojkou na trhu. Na Jojke sa naďalej darí spravodajstvu. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.




NOVINY TV JOJ boli jednotkou v čase svojho vysielania - rating 12,4% / podiel 36,9%.


PANELÁK si udržal svojich divákov a dokonca navýšil podiel - rating 11,2% / podiel 28,6%. Tradične bol silnejší v mestách - 33,6% a jednotkou vo veľkým mestách 41,6% a v BA kraji - 42%.


HOTEL PARADISE si drží nadpriemer u mladých divákov (15-34) 27,6%, najsilnejší je u mladých žien - 31,8% a v Žilinskom kraji 32,3%. Jednotkou na trhu bol seriál Kosti - podiel 25%, rovnako jednotkou bola TV JOJ aj počas seriálu CSI: Miami (21,6%).


PLUSka bola včera večer trojkou na trhu počas vysielania seriálov CSI: Miami a CSI: Las Vegas, keď predstihla Jednotku STV aj Doma!


Televízie JOJ a PLUS získali v stredu 7. 3. 2012 spolu podiel 30,2% celodenne a 32,7% v primetime. Včerajšok bol úspešný aj pre internetovú stránku www.joj.sk, ktorá mala vyššiu návštevnosť ako stránka konkurenčnej televízie. (Joj.sk včera dosiahla viac ako 100 tisíc unikátnych návštevníkov a viac ako 143 tisíc RU (odhad reálnych userov).



Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...