Čítať viac >>

Jojka oslavuje s úspechom: Panelák, Kosti vysoko pred konkurenciou! Rekord pre seriál Nevinní i Lovci väzňov!

TV JOJ dostala od divákov pekný darček k 10. narodeninám - Jojka potvrdila momentálne silné postavenie na trhu a bola opäť celodenným i prime-time lídrom. Seriál Nevinní skončil s rekordným podielom, jednotkou boli tradične Panelák i Kosti, mimoriadne úspešný bol aj seriál Lovci väzňov. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Panelák ako najsledovanejší nespravodajský program dňa opäť výrazne porazil konkurenciu s podielom 32% (o približne 130 tisíc divákov viac ako konkurenčná Ordinácia).


Spravodajstvo KRIMI dosiahlo podiel 31,7%, Noviny TV JOJ 34,7%, tradičnou jednotkou boli Šport - 34,3% a Najlepšie počasie - 30,5%.


Seriál Kosti bol jednoznačnou jednotkou na trhu s podielom 31,2% (o viac ako 80 tisíc divákov pred Druhým dychom!). Finále seriálu Nevinní dosiahlo rekordný podiel 34,2%, seriál bol opäť jednotkou na trhu. Veľký náskok pred konkurenciou si TV JOJ udržala aj s nasledujúcim seriálom Lovci väzňov - 34,2%.


Na PLUSke sa darí popoludňajšiemu bloku - Faktor strachu dosiahol podiel 11,7%, novinka Dom snov podiel 7,3%. V dopoludňajšej premiére na TV JOJ bol Dom snov jednotkou na trhu s podielom 29,9%!


TV JOJ bola celodennou i primetime jednotkou na trhu - 27,0% celodenne a 30,4% v primetime. Televízie s logom JOJ dosiahli spolu podiel 32,3% celodenne a 34,5% v primetime.


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...