Čítať viac >>

TV JOJ trhovým lídrom! Spravodajstvo, Panelák, Kosti, Nevinní jednotkami na trhu!

TV JOJ bola v utorok celodenným i primetime lídrom na trhu. Trhovou jednotkou bola TV JOJ so seriálmi Panelák, Kosti, Nevinní, CSI New York, ale i so spravodajskou reláciou Noviny, Športom či Najlepším počasím.


Najsledovanejším nespravodajským programom dňa zo všetkých televízií bol aj v utorok seriál TV JOJ PANELÁK s ratingom 13,5% a podielom 33,2%. Panelák opäť výrazne porazil pôvodný kriminálny seriál konkurencie (viac ako dvojnásobne) a dokonca bol sledovanejší aj v súčte divákov pôvodnej kriminálky a tureckej telenovely na konkurenčných staniciach!


Rovnako sa darilo aj nasledujúcemu seriálu KOSTI, ktorý bol tradičnou jednotkou na trhu s podielom 25,8% a napriek repríze bol tak ako obvykle sledovanejší ako premiérový pôvodný seriál konkurencie! Seriál Kosti bol ešte sledovanejší tradične v mestách s podielom 32,5% a medzi mladými divákmi (15-34) s podielom 30%. TV JOJ bola jednotkou na trhu aj počas vysielania seriálov NEVINNÍ – podiel 23,1% (30,1% u mladých žien) a CSI: NEW YORK – podiel 25,7%.


Stabilnú sledovanosť si drží spravodajstvo – aj včera NOVINY TV JOJ porazili konkurenčné spravodajstvo s ratingom 14,7% a podielom 41,4%. Relácia ŠPORT bola vôbec najsledovanejším programom dňa s ratingom 14,8% a podielom 39,5%, tradičnou jednotkou bolo aj NAJLEPŠIE POČASIE – podiel 33,6%. Nadpriemernú sledovanosť si drží aj spravodajstvo KRIMI s podielom 32,1%.


TV JOJ bola v utorok celodenným i primetime lídrom na trhu! Televízie JOJ a PLUS získali včera spolu podiel 30,3% celodenne a 36,6% v primetime.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

1 komentár :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...