Čítať viac >>

TV JOJ potvrdila postavenie trhového lídra v primetime, dosiahla rekordný celotýždenný podiel!

TV JOJ dosiahla za uplynulý týždeň historicky najlepší výkon v primetime. Rekordnú sledovanosť tradične podporili najmä spravodajstvo, Panelák, Kosti, ale aj filmová ponuka cez víkend. Noviny TV JOJ boli 5x najsledovanejším spravodajstvom. Seriály Panelák a Kosti každý deň porazili ponuku konkurencie. V piatok bola TV JOJ jednotkou so svojou filmovou ponukou, v nedeľu dosiahla výrazný nadpriemer aj napriek konkurencii premiérovej speváckej šou.


NOVINY TV JOJ sú naďalej najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku. Uplynulý týždeň v sledovanosti 5x porazili konkurenčné hlavné spravodajstvo. Najsilnejšie boli v nedeľu s ratingom 16,4% a podielom 41,6%. Jednotkou na trhu boli počas celého týždňa aj relácie ŠPORT a NAJLEPŠIE POČASIE. Darilo sa aj spravodajstvu KRIMI, ktoré bolo najsledovanejšie v stredu s ratingom 11,8% a podielom 35%, takmer totožnú sledovanosť dosiahlo aj v nedeľu. Rekordnú sledovanosť dosiahol v nedeľu magazín TOP STAR.


Najsledovanejším seriálom na trhu je stabilne PANELÁK, ktorý bol každý deň výraznou jednotkou na trhu a do podpriemeru zatlačil konkurenčnú Ordináciu. Jednotkou bol aj seriál KOSTI, ktorého každá epizóda opäť porazila pôvodný seriál konkurencie Druhý dych. Už tradične sa darilo sa aj obom epizódam seriálu NEVINNÍ, ktorý bol rovnako lídrom v čase svojho vysielania.


Najsledovanejším filmovým titulom týždňa zo slovenských televízií sa stal v nedeľu vysielaný akčný film KURIÉR 2, ktorý aj napriek svojej repríze a konkurencii premiérovej speváckej šou získal nadpriemerný rating 12,8% a podiel 29%, pričom u mužov dosiahol podiel filmu až 34,1%. Jednotkou na trhu bola TV JOJ v piatok večer s filmom NEXT - podiel 27,1%. V sobotu večer bol film Keď si Chuck bral Larryho jednotkou v mestách (26,5%) a u mladých divákov (27,9%), celkovo dosiahol podiel 24,4%.


Stanica PLUS bola v nedeľu večer opäť trojkou na trhu počas vysielania seriálu Slovácko sa nesúdi.


TV JOJ aj uplynulý týždeň potvrdila svoje postavenie trhového lídra v primetime s rekordným celotýždenným podielom 30%.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...