Čítať viac >>

TV JOJ opäť lídrom! Panelák, Kosti, Nevinní porazili konkurenciu!

Televízia JOJ bola aj včera celodennou jednotkou i v prime-time jednotkou. Darilo sa tradične Paneláku. Úspešný bol aj ďalší pôvodný seriál Nevinní, obľúbené sú aj kriminálky Kosti či Lovci väzňov. Najsledovanejšou reláciou sa stali Noviny TV JOJ. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Najsledovanejšou reláciou zo všetkých televízií bolo aj včera spravodajstvo TV JOJ NOVINY - rating 14,1%, podiel 39,2%. TV JOJ bola jednotkou na trhu počas celého večera. Konkurenčnú Ordináciu opäť výrazne porazil PANELÁK s podielom 31,9%. Tradične najsledovanejšia nespravodajská relácia.


Lídrom na trhu s odstupom od konkurencie boli aj seriály KOSTI - 28,7%, NEVINNÍ - 28,4% a LOVCI VAZŇOV - 26,7%.


Výbornú sledovanosť dosahuje aj predpoludňajší blok - Súdna sieň s podielom 40,3%, Panelák 35,8%, Náš nový dom 31,5%. Doteraz najvyššiu štvrtkovú sledovanosť dosiahli aj poludňajšie NOVINY o 12:00 - 26,9% - všetky spomínané relácie boli rovnako jednotkou na trhu.


TV JOJ bola celodenným (27,2%) i primetime (31,4%) lídrom. TV JOJ bola vo štvrtok 9. 2. 2012 celodennou i primetime jednotkou na trhu!


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...