Čítať viac >>

Panelák, Noviny, Geissenovci lídrami trhu!

Aj včera boli NOVINY TV JOJ sledovanejšie ako hlavné spravodajstvo konkurencie. Jednotkou na trhu boli tradične s výrazným odstupom od konkurencie seriál Panelák i šou Geissenovci. TV JOJ tak opäť potvrdila svoje postavenie trhového lídra v divácky najatraktívnejšom hlavnom vysielacom čase.


NOVINY TV JOJ boli v pondelok opäť sledovanejšie ako konkurenčné Televízne noviny! Včera dosiahli rating 14,6% a podiel 39,1%. Najsledovanejšou reláciou dňa zo všetkých televízií bolo včera športové spravodajstvo TV JOJ s ratingom 14,9% a podielom 38,6%. Stabilnou jednotkou na trhu je pravidelne aj NAJLEPŠIE POČASIE, ktoré včera dosiahlo rating 13,1% a podiel 32%. Nadpriemer si drží aj spravodajstvo KRIMI, včera s ratingom 11,3% a podielom 32%.


Najsledovanejšou nespravodajskou reláciou na trhu bol tradične seriál PANELÁK, ktorý získal rating takmer 13% a podiel 31,7%. Opäť tak výrazne prekonal ponuku konkurencie. V mestách dosiahol seriál podiel 38,7% a medzi mladými divákmi (15-34) podiel 36,7%. Opäť uspela aj šou Geissenovci, ktorá ako jednoznačný líder na trhu dosiahla podiel 31,2%.


Na PLUSke sa v pondelok tradične darí kriminálkam – CSI: Miami (5,8%), CSI: New York (5,6%) a Ochrana svedkov (7,5% + 10,1%).


TV JOJ opäť potvrdila svoje postavenie trhovej jednotky v primetime s podielom 30%.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...