Čítať viac >>

Panelák najsledovanejší program dňa, úspešní aj Geissenovci, Hawaii 5.0! či sprav

Televízia JOJ potvrdila líderstvo v prim-time aj včera. Panelák sa stal najsledovanejším program dňa, Noviny JOJ sa stali najsledovanejším spravodajstvom! Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj počas vysielania kriminálky Hawai 5.0 a reality show Geissenovci. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


NOVINY TV JOJ potvrdili svoju pozíciu aktuálne najsledovanejšej spravodajskej relácie na Slovensku. Včera boli opäť najsledovanejšou reláciou dňa zo všetkých televízií s ratingom 14,0% a podielom 38,8%. Silné bolo aj spravodajstvo KRIMI s ratingom 11,3% a podielom 33,5%.


Najsledovanejším programom zo všetkých televízií bol včera seriál PANELÁK - rating 12,9% / podiel 33,4%. Vo veľkých mestách (nad 50 tis.obyvateľov) dosiahol Panelák podiel až 47,9%.


Seriál HAWAI 5.0 bol lídrom na trhu s podielom 22,2% (mal viac divákov ako pôvodný seriál konkurencie Druhý dych). V mestách (5-100 tis. obyvateľov) dosiahol Hawai 5.0 podiel 26,4%. S výrazným odstupom od konkurencie bola jednotkou na trhu šou GEISSENOVCI - Ťažký život milionárov s podielom 33,1%.


Na PLUS-ke sa darilo kvízu Riskni milión - 6,2% a tradične kriminálkam - CSI: Miami - 6,1%, CSI: New York - 5,3% a Ochrana svedkov - 6,0%.


TV JOJ potvrdila svoje postavenie lídra na trhu v hlavnom vysielacom čase, keď konkurencia opäť výrazne zaostala. Televízie JOJ a PLUS získali spolu podiel 29,5% celodenne a 35,2% v primetime.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...