Čítať viac >>

Jednotkou na trhu boli Noviny TV JOJ, Panelák i Nevinní! Kosti tradične porazili Druhý dych!

Najsledovanejším spravodajstvom na trhu boli včera NOVINY TV JOJ, ktoré tak potvrdili svoje aktuálne silné postavenie. Najsledovanejším nespravodajským programom dňa je stabilne seriál Panelák. Reprízové Kosti opäť porazili „absolútne rekordný“ premiérový pôvodný seriál konkurencie Druhý dych. Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj počas seriálov Nevinní a Lovci väzňov. Konkurencia zostala aj po programových zmenách v podpriemere.


NOVINY TV JOJ potvrdili svoju pozíciu aktuálne najsledovanejšej spravodajskej relácie na Slovensku. Včera boli jednotkou s ratingom 13,5% a podielom 39,4%. Nadpriemerne sa darilo aj spravodajstvu KRIMI s ratingom 11,2% a podielom 34,2%. Tradičnou jednotkou na trhu boli relácie ŠPORT a Najlepšie počasie.


Najsledovanejšou nespravodajskou reláciou dňa bol aj včera seriál PANELÁK s ratingom takmer 12% a podielom 31,6%. Panelák je najsilnejší v mestách (podiel 36,8%) a v Bratislavskom kraji (podiel 46,2%). Konkurenčná Ordinácia i „veľkolepý“ turecký seriál výrazne zaostali.


Nasledujúci seriál KOSTI bol opäť lídrom na trhu s podielom 25,2% a tradične porazil konkurenčný premiérový pôvodný seriál. Aj KOSTI sú ešte silnejšie v mestách (31,2%) a najviac divákov majú v Bratislavskom kraji (43,2%). Jednotkou na trhu boli aj seriály NEVINNÍ (24,5%) a Lovci väzňov (24,9%).


Aj včera bola TV JOJ lídrom na trhu celodenne i v primetime. Televízie JOJ a PLUS získali spolu podiel 30,3% celodenne a 34,5% v primetime.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...