Čítať viac >>

TV JOJ naďalej lídrom v primetime, jednoznačnou jednotkou boli opäť Panelák i Geissenovci!

Výrazný náskok pred konkurenciou má naďalej seriál Panelák a rovnako úspešné bolo aj druhé vydanie šou Geissenovci – Ťažký život milionárov.


Najsledovanejšou nespravodajskou reláciou dňa bol včera seriál TV JOJ Panelák, ktorý dosiahol rating 12,3% a podiel 30,8% a opäť výrazne predstihol ponuku konkurencie. Ešte sledovanejší bol tradične v mestách s podielom 33,8% a u mladých divákov (15-34) s podielom 33,1%. Najvyšší podiel včera dosiahol v Trenčianskom kraji – 44,1%.


Rovnako úspešné bolo aj druhé pokračovanie docureality Geissenovci – Ťažký život milionárov s podielom 33,7%. Šou bola opäť výraznou jednotkou na trhu, ešte sledovanejšia bola u mladých divákov (15-34) s podielom 36,1% a v mestách s podielom 35,5%. Geissenovci boli napriek neskoršiemu vysielaciemu času sledovanejší ako nový pôvodný seriál konkurencie.


Úspešné bolo opäť spravodajstvo, KRIMI dosiahli podiel 31,7% a NOVINY TV JOJ podiel 38,6%. Jednotkou na trhu boli opäť ŠPORT s podielom 37,4% a Najlepšie počasie s podielom 35,4%.


TV JOJ bola v pondelok lídrom na trhu v hlavnom vysielacom čase s podielom 29% a medzitýždenne si tak opäť polepšila. Televízie JOJ a PLUS získali spolu podiel 29% celodenne a 33,3% v primetime.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...