Čítať viac >>

TV JOJ má najsledovanejšie spravodajstvo, tradičnou jednotkou bol Panelák!

TV JOJ si aj v utorok udržala postavenie trhového lídra v primetime. Najsledovanejšou reláciou dňa zo všetkých televízií bolo včera hlavné spravodajstvo NOVINY TV JOJ, ktoré tak opäť porazilo konkurenciu. Najsledovanejším nespravodajským programom dňa bol seriál Panelák. Nasledujúci seriál Kosti bol napriek repríze opäť úspešnejší ako nový pôvodný seriál konkurencie!


Najsledovanejšou reláciou dňa zo všetkých televízií boli včera NOVINY TV JOJ s ratingom 13,8% a podielom 40,8%. Konkurenčné hlavné spravodajstvo zaostalo o približne 50 tisíc divákov. Darilo sa aj spravodajstvu KRIMI s podielom 32,2%, jednotkou na trhu boli tradične ŠPORT s podielom 36,5% a Najlepšie počasie s podielom 33,1%.


Najsledovanejšou nespravodajskou reláciou dňa bol opäť seriál TV JOJ Panelák, ktorý dosiahol rating 12,6% a podiel 33,2% a v čase svojho vysielania opäť výrazne predstihol ponuku konkurencie. Ešte sledovanejší bol Panelák tradične v mestách s podielom 41%, u mladých divákov (15-34) s podielom 37,4% a napríklad v Bratislavskom kraji s podielom 43,7%.


Nasledujúci seriál Kosti získal podiel 21,4%, bol jednotkou na trhu v Bratislavskom kraji s podielom 33,6% a napriek reprízovej epizóde bol sledovanejší ako premiéra konkurenčného pôvodného seriálu. Nasledujúci seriál Nevinní dosiahol podiel 21,9% a bol jednotkou na trhu medzi mladými ženami (15-34) s podielom 27,9%.


TV JOJ bola aj v utorok lídrom na trhu v hlavnom vysielacom čase s podielom 30,9%. Televízie JOJ a PLUS získali spolu podiel 28,1% celodenne a 34,4% v primetime.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...