Čítať viac >>

TV Joj lídrom v primetime, vysielala najsledovanejší seriál i najsledovanejší film týždňa

Pôvodný seriál TV Joj Panelák je najsledovanejším seriálom na slovenských obrazovkách. TV Joj odvysielala i najsledovanejší film týždňa, konkurenciu so svojou filmovou ponukou porazila v piatok i v nedeľu, v sobotu boli Noviny TV Joj najsledovanejšou reláciou dňa. TV Joj bola uplynulý týždeň lídrom na trhu v primetime.


TV Joj je v hlavnom vysielacom čase lídrom na trhu. Vo štvrtok pozíciu jednotky na trhu obhájili seriály Panelák – 33%, Kosti – 24,6% a Nevinní – 23,6% - všetky tri seriály tak porazili konkurenciu. V piatok TV Joj odvysielala najsledovanejší film dňa Šakal s podielom 26,2%, jednotkou na trhu bola aj s nasledujúcim filmom Drvivý dopad – 28%. Na Pluske v piatok odštartovala s nadpriemerom stanice šou Amerika má talent – podiel 6,3%, výrazne uspela aj repríza šou Kapor na torte s podielom 9,7%.


Aj v nedeľu ponúkla TV Joj divácky najatraktívnejší program, keď opäť ponúkla najsledovanejší film dňa i celého týždňa Van Helsing – podiel 28,4%, jednotkou bol aj nasledujúci seriál CSI: Kriminálka Miami.


Výbornú sledovanosť si drží spravodajstvo. V sobotu boli Noviny TV Joj najsledovanejším programom dňa s podielom 40,8% a porazili aj konkurenčné spravodajstvo. Jednotkou na trhu boli Noviny TV Joj aj v piatok s podielom 37,2% a v nedeľu s podielom 39,1%. Nadpriemernú sledovanosť dosahuje aj spravodajstvo KRIMI o 19:00 hod. – napríklad v sobotu s podielom 33,7% a v nedeľu s podielom 32,3%.


Televízie Joj a Plus získali za uplynulý týždeň spolu podiel 26,8% celodenne a 32,1% v primetime. Celkovým lídrom na trhu v hlavnom vysielacom čase bola minulý týždeň opäť TV Joj s podielom 27,9%.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...