Čítať viac >>

TV JOJ lídrom na trhu! Bodoval Panelák, Kosti, Nevinní aj spravodajstvo!

TV JOJ bola v utorok celodennou i primetime jednotkou na trhu s výrazným odstupom od konkurencie. Najsledovanejším programom zo všetkých televízií bol včera Panelák, najsledovanejším spravodajstvom NOVINY TV JOJ. Jednotkou na trhu boli už tradične seriály Kosti a Nevinní.


Seriál Panelák pokračuje v skvelých výkonoch. Včerajšia epizóda bola jednou z najsledovanejších v histórii seriálu s ratingom 13,8% a podielom 35,4% a v rebríčku najsledovanejších relácií dňa obsadil Panelák prvé miesto. Paneláku sa darí aj v reprízach aj na Jojke (27,7%) aj na Pluske (7,6%), kde mal vyššiu sledovanosť ako repríza nového pôvodného seriálu konkurencie.


Jednoznačnou jednotkou na trhu boli aj nasledujúce večerné programy TV JOJ – seriál Kosti (26,8%), ďalší pôvodný seriál TV JOJ Nevinní (27,6%). Úspešná bola aj podvečerná Súdna sieň, ktorá bola taktiež jednotkou na trhu s podielom 27%.


V utorok bolo najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku hlavné spravodajstvo TV JOJ – NOVINY TV JOJ s ratingom 13% a podielom 38,7%. Tradične sa darilo aj spravodajstvu KRIMI s nadpriemerným podielom 34,1%. Jednotkou boli aj Šport – 36,2% a Najlepšie počasie – 30,7%.


Televízie JOJ a PLUS získali v utorok 10. 1. 2012 spolu podiel 30,9% celodenne a 35,6% v primetime a boli celodenným i primetime lídrom na trhu. TV JOJ bola trhovým lídrom aj samostatne, keď napríklad v primetime konkurenciu porazila o viac ako 10%!


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...