Čítať viac >>

Trhovou jednotkou je TV JOJ, Panelák silnejší ako súčet seriálov konkurencie!

TV JOJ bola v utorok celodennou i primetime trhovou jednotkou. V primetime porazila konkurenciu s náskokom viac ako 10%! Najsledovanejšou reláciou dňa zo všetkých televízií bolo hlavné spravodajstvo NOVINY TV JOJ! Svojich divákov a vysoký nadpriemer si drží seriál Panelák, ktorý bol silnejší ako súčet ponuky dvoch staníc konkurencie! Naďalej sa darí aj seriálu Kosti, ktorý bol jednotkou na trhu a opäť si poradil s pôvodným premiérovým seriálom konkurencie.


Najsledovanejšou reláciou dňa zo všetkých televízií boli v utorok NOVINY TV JOJ s ratingom 13,1% a podielom 38,9% a opäť tak porazili konkurenčné hlavné spravodajstvo. Tradične sa darilo aj spravodajstvu KRIMI s podielom 31,4%. Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj počas relácií ŠPORT (35,8%) a Najlepšie počasie (31,4%).


Najsledovanejším nespravodajským programom dňa bol aj v utorok seriál Panelák, ktorý dosiahol rating 12,9% a podiel 33,8%. Ešte vyšší podiel mal tradične v mestách – 40,3% a u mladých divákov (15-34) – 37,8%. Konkurencia opäť výrazne zaostala – s pôvodným kriminálnym seriálom až o stovky tisíc divákov (a viac ako 20% v podieli)! Panelák bol dokonca silnejší aj oproti súčtu seriálov konkurencie na dvoch staniciach.


Naďalej sa darí seriálu Kosti, ktorý je aj vo svojej repríze jednotkou na trhu, včera s podielom 26,4% a opäť bol sledovanejší ako pôvodný premiérový konkurenčný seriál. Aj seriál Kosti má ešte vyššie podiely v mestách – 30,8% a u mladých divákov – 30,6%. Svojich divákov si drží aj seriál Nevinní – včera s podielom 24,4%, jednotkou na trhu bol u žien s podielom 29,3% a v mestách s podielom 27,6%.


TV JOJ bola v pondelok jednotkou na trhu celodenne (24,8%) i v primetime (31,4%). Televízie JOJ a PLUS dosiahli v utorok 24. 1. 2012 spolu podiel 29% celodenne a 35,1% v primetime, kde boli aj v súčte trhovým lídrom.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...