Čítať viac >>

Spravodajstvo TV JOJ, Panelák, Kosti i Nevinní jednotkou na trhu, konkurencia zaostáva!

TV JOJ bola vo štvrtok celodenným i primetime lídrom na trhu – v hlavnom vysielacom čase na výsledky JOJ a PLUS nestačila ani konkurečná „group“. Najsledovanejšou reláciou dňa zo všetkých televízií bol seriál Panelák, najsledovanejším spravodajstvom boli NOVINY TV JOJ, seriál Kosti si v priamej konkurencii opäť poradil s premiérovým pôvodným seriálom konkurencie a jednotkou na trhu bol aj seriál Nevinní.


Najsledovanejším programom dňa zo všetkých televízií bol včera seriál Panelák, ktorý dosiahol svoj najvyšší štvrtkový rating 13,7% a podiel 34,5%. Ešte vyšší podiel mal seriál TV JOJ tradične v mestách – 41,9% a u mladých divákov (15-34) – 37,8%. Konkurencia opäť výrazne zaostala – pôvodný kriminálny seriál na konkurenčnej stanici zaostal v podieli na trhu o takmer 20%!


Po Paneláku sa opäť darilo seriálu Kosti, ktorý bol aj aj včera jednotkou na trhu s podielom 27% a opäť porazil premiérový pôvodný seriál konkurencie! Aj seriálu Kosti sa ešte viac darilo v mestách s podielom 31,9% a u mladých divákov s podielom 30,8%. Jednotkou na trhu bol aj nasledujúci pôvodný seriál TV JOJ Nevinní s podielom 24,9% (druhý najvyšší štvrtkový podiel). Rovnako jednotkou na trhu bol aj seriál Lovci väzňov s podielom 25,2%.


Najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku boli včera NOVINY TV JOJ s ratingom 13,4% a podielom 39,1%. Tradične sa darilo aj spravodajstvu KRIMI s podielom 31%, jednotkou na trhu bol ŠPORT s rekordnou štvrtkovou sledovanosťou a podielom 37,6%, rovnako jednotkou je stabilne Najlepšie počasie – včera s podielom 32,3%.


TV JOJ bola vo štvrtok jednotkou na trhu celodenne i v primetime (s náskokom približne 11%!). Televízie JOJ a PLUS dosiahli spolu podiel 29,3% celodenne a 36% v primetime. V hlavnom vysielacom čase tak porazili konkurenčné stanice aj v súčte podielov!


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...