Čítať viac >>

Skvelý štart šou Geissenovci, Panelák naďalej neohrozenou jednotkou!

Skvelý štart má za sebou šou Geissenovci – Ťažký život milionárov, ktorá odštartovala s veľkým náskokom ako suverénna jednotka na trhu.


Seriál Panelák pokračuje v skvelých výkonoch. Pondelková epizóda dosiahla rating 12% a podiel 31,2%, pričom tradične bola silnejšia v mestách s podielom 34% a medzi mladými divákmi (15-34) s podielom 35,8%.


Výborný štart má za sebou šou Geissenovci – Ťažký život milionárov, ktorá odštartovala ako jednoznačná jednotka na trhu s podielom 37,8%. Vyhrala vo všetkých cieľových skupinách, najsilnejšia bola medzi mladými divákmi (15-34) s podielom 42,6%. Konkurencia v čase vysielania šou výrazne prepadla, Geissenovci dokonca získali napriek výrazne neskoršej hodine viac divákov ako primetime film konkurencie, či pôvodný seriál konkurencie.


Mimoriadne silné je naďalej spravodajstvo TV JOJ. Zmena vysielacieho času spravodajstva verejnoprávnej televízie sa výkonu spravodajských relácií TV JOJ nedotkla. KRIMI si včera pripísali nadpriemerný rating 11% a podiel 33%, Noviny TV JOJ rating 12,8% a podiel 36,9%. Jednotkou na trhu bol Šport s ratingom 13% a podielom 36,1%.


Televízie JOJ a PLUS získali v pondelok 9. 1. 2012 spolu podiel 30% celodenne a 32% v primetime.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...