Čítať viac >>

Panelák s výrazným odstupom poráža konkurenciu, jednotkou Hawai 5.0 i Geissenovci!

TV JOJ začala nový týždeň úspešne, keď bola jednotkou na trhu v primetime s takmer 8%-ným náskokom pred konkurenciou. Seriál Panelák dosiahol svoj druhý najlepší pondelkový výsledok od začiatku vysielania, keď konkurenčnú ponuku porazil s výrazným odstupom (približne 20%-ný náskok!


Najsledovanejším nespravodajským programom dňa bol v pondelok seriál Panelák, ktorý dosiahol rating 13,5% a podiel 34,7%. Konkurencia so svojou ponukou opäť výrazne zaostala. Panelák mal ešte vyšší podiel tradične v mestách – 39,4% a u mladých divákov (15-34) – 39,8%.


TV JOJ bola lídrom aj s nasledujúcim programom – seriál Hawai 5.0 dosiahol ako jednotka na trhu podiel 21,6%, vyšší podiel mal v mestách s hodnotou 25,7%. Konkurenciu aj tento pondelok výrazne porazila šou Geissenovci – Ťažký život milionárov, ktorá dosiahla podiel 33,9%! Jednotkou na trhu bol aj seriál Californication – Orgie v Kalifornii s podielom 27%.


Tradične sa darilo spravodajstvu, KRIMI dosiahli podiel 30,2%, hlavné spravodajstvo NOVINY TV JOJ podiel 38,1%. Jednotkou na trhu boli tradične ŠPORT i Najlepšie počasie.


Na PLUSke sa v pondelok darí kriminálkam. Seriál CSI: Kriminálka Miami získal podiel 6,3% a CSI: Kriminálka New York 7,1%.


Televízie JOJ a PLUS dosiahli v pondelok 23. 1. 2012 spolu podiel 29,8% celodenne a 35,5% v primetime. TV JOJ bola v pondelok jednotkou na trhu v primetime s podielom 30,6%.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...