Čítať viac >>

Panelák naďalej výrazne poráža konkurenciu, úspešné spravodajstvo i Geissenovci!

TV JOJ bola aj v pondelok jednotkou na trhu v hlavnom vysielacom čase. Svojim divákom opäť ponúkla najsledovanejšie spravodajstvo a výrazný odstup od konkurencie si drží seriál Panelák. Rovnako úspešná je naďalej šou Geissenovci, na ktorú konkurencia taktiež nestačí..


Najsledovanejším programom dňa zo všetkých televízií bola v pondelok hlavná spravodajská relácia TV JOJ – NOVINY s ratingom 14% a podielom 40,1%, ktorá tak opäť predstihla konkurenčné hlavné spravodajstvo. Rovnako úspešne sa pravidelne darí reláciám ŠPORT – včera s ratingom 13,3% a podielom 36,2% a Najlepšie počasie – rating 12,5% a podiel 32,8%. Nadpriemer si drží aj spravodajstvo KRIMI s podielom 31,7%.


Najsledovanejšou nespravodajskou reláciou dňa zo všetkých televízií bol včera opäť s veľkým odstupom od konkurencie seriál TV JOJ Panelák, ktorý dosiahol rating 13% a podiel 32,2%. Film na konkurenčnej stanici mal o takmer polovicu menej divákov. Už tradične sa darilo aj šou Geissenovci – včera bola s podielom 30% opäť jednoznačnou jednotkou na trhu.


TV JOJ bola v pondelok lídrom na trhu v primetime s podielom takmer 30%. Televízie JOJ a PLUS získali včera spolu podiel 29% celodenne a 33,7% v primetime.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...