Čítať viac >>

Panelák i Kosti naďalej porážajú konkurenciu, TV Joj lídrom v primetime!

TV Joj bola aj v stredu jednoznačným lídrom na trhu v divácky najatraktívnejšom hlavnom vysielacom čase. Tradične sa darilo spravodajstvu, výrazný odstup od konkurencie si drží seriál Panelák a konkurenciu jednoznačne poráža aj seriál Kosti.


Najsledovanejším nespravodajským programom dňa bol aj v stredu seriál Panelák, ktorý dosiahol rating takmer 12% a podiel 31,8%. Ešte vyšší podiel mal seriál TV Joj tradične v mestách – 36,7% a u mladých divákov (15-34) – 35,7%. Konkurencia opäť výrazne zaostala – tento raz s filmovou ponukou o viac ako 10% v podieli na trhu.


Po Paneláku sa pravidelne darí aj seriálu Kosti, ktorý aj včera potvrdil svoje postavenie jednotky na trhu v čase svojho vysielania s podielom 27,6%. Kosti boli napriek repríze opäť výrazne sledovanejšie ako premiérový pôvodný seriál konkurencie – o takmer 90 tisíc divákov.


Tradične silné je spravodajstvo, vysoký nadpriemer si drží hlavná spravodajská relácia Noviny TV Joj – podiel 37,1%, jednotkou na trhu sú stabilne relácie Šport a Najlepšie počasie.


TV Joj bola v stredu jednotkou na trhu v primetime s podielom 30,2%. Televízie Joj a Plus dosiahli spolu podiel takmer 29% celodenne a 34,3% v primetime.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...