Čítať viac >>

Najsledovanejším spravodajstvom Noviny TV JOJ, rekordné KRIMI, TV JOJ lídrom v primetime!

TV JOJ prináša nielen najsledovanejšie pôvodné seriály, ale aj najsledovanejšie spravodajstvo. V uplynulom týždni porazili Noviny TV JOJ konkurenčné spravodajstvo hneď štyrikrát, keď boli sledovanejšie ako konkurencia v utorok, vo štvrtok, v piatok a v nedeľu. V nedeľu dosiahlo historický rekord spravodajstvo KRIMI. TV JOJ bola za uplynulý týždeň celkovým lídrom na trhu v primetime!


TV JOJ bola uplynulý týždeň celkovým lídrom na trhu v primetime. Zásluhu na tom má predovšetkým seriál Panelák a mimoriadne úspešné spravodajstvo TV JOJ. Darilo sa aj akvizičnému seriálu Kosti.


Noviny TV JOJ boli uplynulý týždeň hneď štyrikrát úspešnejšie ako konkurenčné spravodajstvo. Najvyššiu sledovanosť dosiahli v nedeľu, keď boli najsledovanejšou reláciou dňa s ratingom 15,7% a podielom 40,9%. V nedeľu sa darilo aj spravodajstvu KRIMI s doteraz najvyššou sledovanosťou v histórii relácie – rating 13% a podiel 34,9%. Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj počas relácií Šport – rating 14,9% a podiel 37,4% a Najlepšie počasie – rating 12,5% a podiel 31,3%. Nasledujúca repríza filmu Denník princeznej dosiahol podiel 23,9%, pričom jednotkou na trhu bol u mladých žien (15-34) s podielom 30,7%.


V sobotu sa na TV JOJ najviac darilo opäť spravodajstvu – Noviny TV JOJ dosiahli rating 12,2% a podiel 35,9%. Komédia Neserte nám pestúnku uspela s podielom 25,8%, pričom jednotkou na trhu bola v Bratislavskom a Košickom kraji, najvyšší podiel dosiahla medzi mladými ženami (15-34) s hodnotou 33,3%.


V piatok sa Noviny TV JOJ stali najsledovanejšou reláciou dňa zo všetkých televízií, keď s ratingom 12,2% a podielom 36,6% opäť predstihli konkurenciu. Podvečer sa darilo Súdnej sieni, ktorá bola jednotkou na trhu s podielom 27%.


TV JOJ bola celotýždňovým lídrom na trhu v primetime s podielom 29,2%. Spolu so stanicou PLUS získala za uplynulý týždeň podiel 28,9% celodenne a 32,9% v primetime.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...