Čítať viac >>

Na Nový rok s deviatou sériou! Už dnes večer!

Dnes televízia JOJ odštartuje deviatu sériu vášho obľúbeného denného seriálu, ktorý v posledné mesiace obľubuje čoraz viac televíznych divákov. Najúspešnejší pôvodný seriál na Slovensku dnes odštartuje už svoj piaty rok vysielania, do ktorého vstupuje s nálepkou rekordný, čoho dôkazom je sledovanosť, ktorú tvoríte vy fanúšikovia a diváci Paneláku. Štyrikrát do týždňa sa pre vás stal Panelák vašim večerným "priateľom".


Doteraz sme museli po Vianociach čakať na Panelák minimálne mesiac, Jojka však pripravila pre divákov novoročné prekvapenie a bude ho vysielať bez prestávky! Tento rok sa všetko zmení a dnes si budeme môcť pozrieť prvú epizódu 9. série.


Čo dnes uvidíme? Informácie o novej epizóde poskytla webstránka televízie JOJ: Panelákoví hrdinovia sa spamätávajú z bujarých osláv nového roka. Iba Blichárovci riešia iný, vážnejší problém. Pred panelákom sa kopí čoraz viac smetí a začínajú sa cítiť ako na Luníku IX. Michala Bajzu zo silvestrovskej zábavy vytrhne Ivana, ktorá chce ísť na sľúbenú lyžovačku, bývalý primár mal ale v pláne zájsť za svojou milenkou Betkou. Maslákovci a Kordiakovci strávili spoločnú lyžovačku, avšak kým chlapi ju prepili, spoločné triezvejšie chvíle zažívali ženy samé dve. Kým Angie je na Milana naštvaná, Dominika už začína vo štvorici plánovať aj letnú dovolenku. Dudko so Soničkou trávili Silvester s Fedorom a Monikou, ktorým sa po Novom roku nechce domov. Vraj majú príliš veľa vecí, ale málo kufrov. Ivana sa dozvie, že kubo spal s Alicou.


Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...