Čítať viac >>

Panelák s rekordným podielom porazil Sultána!

Panelák ukázal, že žiadneho Sultána z Turecka na Slovensku nechceme. Diváci zostali verní Paneláku a to aj napriek tomu, že Markíza s veľkou pompéznosťou promovala novú telenovelu z Turecka.


Najsledovanejším nespravodajským programom dňa bol aj v utorok pôvodný seriál TV JOJ Panelák, ktorý dosiahol rating 11,6% a podiel 32,5%. Aj napriek silne promovanému štartu ďalšej tureckej telenovely konkurencie dosiahol Panelák rekordný utorkový podiel aktuálnej série. Ešte úspešnejší bol tradične v mestách a u mladých divákov (15-34), kde si oproti predchádzajúcim dňom dokonca navýšil podiel na 39,3%!


Darilo sa aj nasledujúcemu seriálu Kosti, ktorý napriek repríze dosiahol oproti premiérovému seriálu konkurencie skvelý podiel 27,4%. Svoj najlepší podiel dosiahol včera aj ďalší slovenský seriál Nevinní – 29,6%, ktorý sa tak vrátil na pozíciu jednotky na trhu. Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj s nasledujúcim seriálom CSI: Kriminálka New York (24,3%).


Výborne sa darilo aj spravodajstvu – KRIMI (33,1%) a NOVINY TV JOJ (35,5%).


Stanica PLUS je v utorok úspešná s dokumentárnymi seriálmi – aj včera uspeli Ice Road Truckers (5,3%), Originály na cestách (6,2%) a Posledné minúty (5,3%). PLUSka bola včera tak ako po väčšinu aktuálnej sezóny treťou najsledovanejšou stanicou na Slovensku.


Televízie JOJ a PLUS získali v utorok 20. 12. 2012 spolu podiel 30,8% celodenne a 35,1% v primetime.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

2 komentáre :

  1. Šťastné a veselé v paneláku!!!
    Lucia 'Klárika' Lužinská spieva s Milanom Lasicom o Vianociach
    http://www.youtube.com/watch?v=5Tfnt4n5u0Q

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Panelák je najlepšíí...

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...