Čítať viac >>

Panelák lídrom! Aj Kosti porazili Sultána!

Pôvodný seriál Panelák si aj v konkurencii naživo vysielaného eventu na konkurenčnej stanici udržal postavenie najsledovanejšieho nespravodajského programu dňa. Nasledujúci seriál Kosti výrazne porazil konkurenčnú tureckú telenovelu. V rebríčku TOP 5 najsledovanejších relácií dňa boli včera až štyri relácie TV JOJ, pričom TV JOJ bola zároveň jednotkou na trhu v primetime.


Najsledovanejším nespravodajským programom dňa bol aj stredu pôvodný seriál TV JOJ Panelák, ktorý dosiahol rating 11,3% a podiel 31,5%. Seriál bol jednotkou na trhu aj napriek silne promovanému eventu na konkurenčnej stanici. Tradične úspešný bol Panelák v mestách s podielom 39,3% a medzi mladými divákmi (15-34) s podielom 35,5%.


Rekordnú sledovanosť dosiahol včera v konkurencii tureckej telenovely seriál Kosti – rating 10,9% a podiel 33,2%. Turecký seriál Sultána porazila aj reprízová časť seriálu Kosti s podielom 31,4%. TV JOJ bola jednotkou na trhu aj s nasledujúcou epizódou seriálu CSI: Kriminálka Las Vegas.


Tradične sa darilo spravodajstvu – KRIMI (34%), NOVINY TV JOJ (34,8%). Jednotkou na trhu bolo spravodajstvo ŠPORT (38,1%).


Televízie JOJ a PLUS získali v stredu 21. 12. 2011 spolu podiel 32% celodenne a 35,8% v primetime. TV JOJ bola jednotkou na trhu v primetime s podielom 31,1%.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...