Čítať viac >>

Hudba z Paneláku (47): Pesničky z 77. - 81. dielu 8. série

Mnohí z vás sa zaujímate o pesničky, ktoré odzneli v seriáli Panelák a tak pre vás naďalej pokračuje spolupráca s portálom mp3databaza.com, ktorá vám prináša populárnu rubriku nášho fan webu HUDBA Z PANELÁKU. Zoznam žiadaných piesní, ktoré v seriáli odzneli, vám prinášame pravidelne v týždennom súhrne. K zoznamu pripájame spôsob sťahovania v závere článku.



V 77. - 81. časti 8. série Paneláku (19. 12. - 24. 12. 2011) odzneli aj tieto pesničky:



Návod na sťahovanie:
Pesničky si môžete stiahnuť kliknutím na názov pesničky. Stiahnutie vykonáte kliknutím na zelené tlačítko "download", následne treba počkať pár sekúnd a potom môžete sťahovať pesničku do vášho počítača kliknutím na zelené tlačítko "download, stiahni MP3".

Článok o hudbe pre vás spracoval admin Misho z mp3databaza.com.

O pesničky z 82. až 85. a Silvestrovskej epizódy nás môžete žiadať od pondelka 20:15 do nedele 12:00 prostredníctvom formulára nižšie.



Ako žiadať o Hudbu? Pravidlá i návod nájdete >>tu<<

2 komentáre :

  1. Cauite ludia.Ja sa chcem opytat na pesnicku na silvestra 82 tusim ohnostroj sa volala cast.Snazil som sa to najst znie to podobne ako pôvodne police prerobeny puff diddym every breath you take taky pop rap,ked Imro telefonoval v bare to znelo.Neviete pls co je to za pesnicku?Diky moc

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vlastne to islo v den presne na silvestra

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...