Čítať viac >>

Úspešná jeseň na Jojke i Pluske!

Jesenná televízna sezóna je pre televízie JOJ a Plus mimoriadne úspešná. Obe stanice zaznamenali oproti jarnej sezóne rast.


TV JOJ vysiela aktuálne najsledovanejšiu reláciu zo všetkých televízií – Česko Slovensko má talent i aktuálne najsledovanejší pôvodný seriál zo všetkých televízií – Panelák (oba pôvodné seriály konkurencie dosahujú iba podpriemer svojej stanice).


Staničné nadpriemery JOJke prinášajú aj novinky Hoď svišťom, "Mama,ožeň ma!" a druhá séria "Áno, šéfe!". Konkurencii naďalej v staničných podpriemeroch prepadávajú Adela show i nočné spravodajstvo.


Prekvapením jesene je stanica Plus, ktorá sa vypracovala na pozíciu trojky na trhu a s úspechom uvádza spevácku šou X Factor. TV JOJ dosahuje na rozdiel od konkurencie nadpriemery aj so sobotnou filmovou ponukou, akčnými filmami sa jej úspešne darí alternovať piatkovú tanečnú šou (ktorá je na svojich historických minimách) a spolu s X Factorom dokonca ťažiskový projekt konkurencie dokáže poraziť.


Úspešné sú aj dopoludňajšie reprízy spravodajstva, Súdnej siene, Paneláka, reality show Náš nový dom či Profesionálov. Vo väčšine prípadoch bývajú lídrami na trhu.


Výborne sa darí aj kriminálkam: Kosti, CSI New York a CSI Las Vegas, ktorú sú takmer vždy jednotky na trhy.


Info: z tlačovovej správy TV Joj & Joj Plus/Plus

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...