Čítať viac >>

Rekordný Panelák naďalej nedá dýchať Šeherezáde!

Televízia JOJ sa na jeseň pripravila poctivo, zatiaľ čo TV Markíze zostávajú oči pre plač, Jojka sa môže radovať, úspechy žne každý deň s Panelákom, Česko Slovensko má talent láme rekordy sledovanosti, úspešné sú aj reality show Mama, ožeň ma!, Áno, šéfe! či kriminálky Kosti, CSI Las Vegas, CSI Miami. Výborne sa darí aj piatkovým alebo sobotným filmom, okrem toho jej veľké úspechy prináša aj JOJ Plus - Pluska, ktorá sa stala trojkou na trhu.


Seriál Panelák včera dosiahol najvyšší pondelkový rating i podiel aktuálnej série 11,4% / 30,5% a v čase svojho vysielania bol jednotkou na trhu (Paneláku sa tradične darí aj v mestách s podielom 34,9% a konkurenciu poráža u mladých divákov 15-34 s podielom 34,8%. Z krajov je najsledovanejší v Žilinskom kraji, kde včera dosiahol podiel až 41,3%.)



Včera sa darilo aj sitcomu Hoď svišťom (23,7%), či spravodajskej hodine Krimi (30,2%), Noviny (34,7%) a Najlepšie počasie (31,3%).


Darilo sa aj mladšej sestre Jojky - stanici Plus, ktorá potvrdila svoje postavenie trojky na trhu, najviac sa darilo kriminálkam – CSI: Kriminálka Miami s podielom 7,6% a CSI: Kriminálka New York s podielom 8,8%.


Televízie JOJ a Plus získali v pondelok 17. 10. 2011 spolu podiel 29,6% celodenne a 35,2% v primetime – kde boli lídrom na trhu pred stanicami Markíza a Doma.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...