Čítať viac >>

Panelák zatlačil Šeherezádu na jej najhorší výsledok!

Dennému seriálu Jojky sa naďalej v novej sezóne darí. S tureckou telenovelou vedie vyrovnané výsledky, včera sa mu podaril ďalší husársky kúsok, keď výsledok sledovanosti Šeherezády patril medzi tie najhoršie.

Seriál Panelák získal včera podiel 27,9% a opäť sa dotiahol na konkurenčnú telenovelu. Panelák bol jednoznačnou jednotkou v mestách s podielom 34,5%, jednotkou bol u mužov 12-54, ale aj medzi mladými ženami 15-34 s podielom 34,5%. Z krajov sa Paneláku najviac darilo v Žilinskom kraji s podielom 37,9% a v Bratislavskom kraji s podielom 36,9%. Seriály sa k sebe priblížili aj ratingovo, rozdiel bol len 0,5%.


Jojke sa darilo aj s novým sitcomom Hoď svišťom, ktorý porazil markízacký sitcom Zita na krku, ktorý výrazne prepadol. Úspešný boli aj Profesionáli.


Joj Plus sa stala opäť trojkou na trhu. Televízie s logom JOJ boli lídrom na trhu v primetime s podielom 32,7%, celodenný podiel dosiahli 27,9%. Ešte výraznejší náskok mali TV JOJ a JOJ Plus v mestách, kde spolu získali podiel 30,2% celodenne a 36,2% v primetime.

1 komentár :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...