Čítať viac >>

Panelák porazil Ordináciu!


Panelák sa sa po dlhšom čase stretol v konkurencii s Ordináciou v ružovej záhrade. Vzhľadom k tomu, že televízia JOJ včera mierna upravovala program a Panelák štartoval tesne po 20:30, v konkurencii seriálu z lekárskeho prostredia bol takmer pól hodinu, no pre Ordináciu to bol neúspech!


Panelák včera v čiastočne priamej konkurencii porazil Ordináciu v ružovej záhrade. Celkovo získal podiel na trhu 25,2% (v mestách bol jednotkou na trhu s podielom 28,4%, nadpriemer dosiahol aj medzi mladými ženami 15-34 s podielom 29,6%). Nasledujúca relácia „Áno, šéfe!“ bola v čase svojho vysielania jednotkou na trhu s podielom 26,5% a tiež porazila Ordináciu v ružovej záhrade. Ako jednotke na trhu sa darilo aj seriálu CSI: Kriminálka Las Vegas s podielom 24,6%. Ponuka konkurencie – Adela show i nasledujúci kriminálny seriál prepadli.


Najúspešnejší štvrtok od svojho štartu zaznamenala JOJ Plus, keď získala celodenný podiel 6,4% a primetime podiel 7%. Najviac sa darilo filmu Copak je to za vojáka, ktorý získal podiel 11,1% a stal sa najsledovanejším titulom Plusky v jej doterajšej histórii. Nasledujúci film Slavnosti sněženek dosiahol podiel 9,5%. V hlavnom vysielacom čase bola JOJ Plus trojkou na trhu, keď predstihla oba verejnoprávne okruhy, opäť až šiestou v poradí bola TV Doma.


Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...