Čítať viac >>

Panelák naďalej najsledovanejším slovenským seriálom!


Panelák si s nástupom novej sezóny výrazne polepšil a môže si pripísať na konto aj titul najsledovanejší slovenský seriál. Na jeho výkon nestačia ostatné konkurenčné seriály, diváci konkurencii ukázali, že Panelák majú naďalej veľmi radi.


Seriál Panelák si aj v utorok udržal svojich divákov s podielom 25,6%, pričom tradične bol jednotkou v mestách s podielom 30,1%. Paneláku patrí v aktuálnej televíznej sezóne postavenie jednotky medzi slovenskými seriálmi. V priemere je sledovanejší ako jej najväčší rival Ordinácia v ružovej záhrade.


Na Jojke sa naďalej darí aj netradičnej zoznamke Mama, ožeň ma! včera dosiahla podiel 23,7%. „Mama, ožeň ma!“ sa opäť čiastočne prekrývala s konkurenčnou Adela show, ktorá má so sledovanosťou vážne problémy. Darilo sa aj nasledujúcemu seriálu CSI: Kriminálka New York – včera ako jednotke na trhu s podielom 23%. Až za týmto seriálom sa v rebríčku sledovanosti umiestnili nočné správy konkurencie i konkurenčný akvizičný seriál.


Joj Plus si mimoriadne darí, je naďalej trojkou na trhu. Včera opäť nadpriemerne uspeli Ice Road Truckers s podielom 6,6% i Originály na cestách s podielom 6,7%. JOJ Plus bola aj v primetime trojkou na trhu – pred Jednotkou a Dvojkou STV, konkurenčná TV Doma bola až šiestou v poradí.


Televízie s logom JOJ dosiahli v utorok 27. 9. 2011 spolu podiel 29,5% celodenne a 31% v primetime.


Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...