Čítať viac >>

Čo dnes uvidíme v Paneláku? Oxana začína makať v bare!

Bar Marilyn, najznámejšieho seriálového panelákového domu, sa rozrastie o novú prevádzkarku. Prekvapivo do tejto funkcie majitelia baru – Milan Kordiak a Marcel Maslovič, dosadia Ukrajinku Oxanu. Táto prostoreká blondínka je občas poriadne otravná, takže je otázne, či to po jej boku Imro, Denisa a Angie vydržia.

Koncom júla bol osud Oxany, teda herečky Mileny Minichovej otázny. Nad možným odchodom z Paneláka smútila vtedy aj Minichová. „V Paneláku chcem zostať, mám rada svoju postavu aj ľudí, s ktorými pracujem,“ obávala sa o flek herečka. Dnes je už všetko jasné a s radosťou si môže vydýchnuť, pretože jej miestečko v Paneláku zatiaľ nie je ohrozené.


Už dnes nebude núdza o vtipné scénky, ktoré sa odohrajú medzi Imrom a Oxanou. Ďalej uvidíme aj ako chce Iveta od Dušana jednu noc. Je presvedčená, že si to obaja zaslúžia. Líškova dcéra Mia vysvetľuje Michalovi stav vecí. Mama vynadá Angie. Ivana si nevie s Miškou rady, odmieta ísť aj do školy.


Program TV JOJ 5. septembra:
20:15 Panelák
21:15 Profesionáli - nové časti
22:15 Hoď svišťom - nový komediálny seriál
23:00 Californication - nový seriál


Foto: Pluska

1 komentár :

  1. Strašne tam chýba Lucia... vo štvrtok hovorila, že koncom roka sa rozhodne, či tam Oxanu nechá, takže sa do Paneláka vráti? Aspoň do jednej časti?

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...