Čítať viac >>

Aktuálne: Oxana zomrie!

Nezhody medzi tvorcami seriálu a herečkou. Zámerné ignorovanie akcií televízie, aktivity v iných seriáloch, tak informujú bulvárne média o dôvodoch prečo Milena Minichová nemôže ďalej pokračovať v seriáli.


Milena už dávnejšie sľubovala účasť na autogramiádach v mestách, ale po nezhodách v Paneláku už nechcela prísť. Veľký problém bol aj v produkcii, neprišla nakrútiť dlhodobo naplánované obrazy. Tak informoval denník Plus 1 deň zdroj z televízie.


Pre bulvárny denník sa vyjadrila aj sama Milena Mininichová. "K osudu Oxany poviem len toľko, že som ju hrala rada. Je mi ľúto, že preto, že mám ďaľšie ponuky, musela Oxana zomrieť.“


Informáciu potvrdilo aj PR oddelenie TV JOJ, postavy Oxany zomrie v nasledujúcom týždni. Onedlho vám prinesieme aj informácie, kto sa stane novým prevádzkarom alebo novou prevádzkarkou baru.


Foto: TV JOJ, Joj.sk

7 komentárov :

  1. Ja sa len bojím že prevádzkarkou bude Angie veď ta popoluška je prehnane presladená v tom paneláku až až.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. partlova nevie spievat nieto hrat.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milena je dobrá herečka, ale z rozhovorov aj z jednej akcie mi príde dosť... namyslená. Nečudujem sa, že mala nezhody s tvorcami keďže je dosť temperamentná, je zrejme jedna z mála hercov ktorí vedia povedať čo si o Panelaku myslia

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Prosím vás neviete ako sa vola herec "juri" z panelaku ? ;) ..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prosím vás neviete ako sa vola herec "juri" z panelaku ? ;) ..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. "Juri" je Michal Novák z Popradského divadla Commedia

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...