Čítať viac >>

Nová zvučka Paneláku! Herci sú nahnevaní!

Seriál Panelák rozbehne svoje najnovšie príbehy už tento pondelok, televízia Joj však predstavila novú zvučku k 8. sérii v internetovej premiére už dnes! Intro Paneláku je naozaj nové, zmenila sa štruktúra a z časti aj hudobný podklad.


Vizuálne ide o tretí typ zvučky pre denný seriál. Po prvýkrát herci nenatáčali znelku pred zeleným kľučovacím plátnom, ale priamo v interiéroch, kde sa seriál natáča. Práve to bolo jednou z podmienok Andyho Krausa pri téme nová zvučka Paneláku. Tá bude konečne flexibilnejšia. "Ak v priebehu roka došlo k zmenám v obsadení seriálu, vo zvučke sa zmeny robiť nedali. Teraz to už bude jednoduchšie," objasnila nový štýl znelky jej režisérka Barbora Kardošová. V pozadí zvučky naďalej hrajú Lavíny navždy späté s Panelákom, po prvý raz však znejú iba v inštrumentálnej verzii.


O výber hercov, ktorí sa objavia vo zvučke rozhodoval autor seriálu Andy Kraus. Ten sa snažil výber postáv obmedziť iba na tie najhlavnejšie, do intra sa vtesnal dokonca aj domáci miláčik Blichárovcov Dunčo alias Klork. Niektorým hercom sa však absencia vo zvučke nepozdáva, niektorých v nej nenájdeme zámerne. So seriálom sa totiž niektoré známe tváre rozlúčili. Známe sú odchody Viki Rákovej, Heleny Krajčiovej či Hany Gregorovej.


5 komentárov :

  1. Bombova! Jednoducho najlepsia aka bola natocena... Konecne nebude ,,slizky´´ Dudko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hmm, je to iné ako v predošlých sériach.Konečné je tu nová zmena.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super znelka len škoda že zo seriálu odchádza Viki Ráková ( Agáta ) a Helena Krajčirová :( :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to roman: Dudko je v panelaku najkvalitnejsi herec

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...