Čítať viac >>

Jojka v meste aj s Panelákom!

Ak pozeráte TV JOJ určite ste v televízií videli upútavku na jesenný projekt Jojky - Jojka v meste. Obľúbená akcia televízie JOJ, ktorá sa pred viac ako tri rokmi tešila veľkej diváckej priazni sa vracia. Zrejme aj takýmito akciami sa Jojka postupne pripravuje na svoje okrúhle desiate narodeniny, ktoré oslávi o šesť mesiacov.

V septembri plánuje Jojka vyraziť z Bratislavy a chce spríjemniť nedeľné chvíle divákom v iných mestách. Prinášame vám dátumy, kedy bude televízia JOJ možno aj vo vašom meste:


11. septembra v Košiciach
18. septembra v Banskej Bystrici
25. septembra v Trenčíne


Každý týždeň vám prinesieme program, ktorý pre vás TV JOJ pripravila. Podľa predbežných informácií by v jednotlivých mestách mali vystupovať tanečná skupina Pastels či iné známe tváre z Česko Slovensko má talent ako malý Jarko Kriglovský, Silvayovci, sestry Winklerové, bratia NH6, Sabrozza, akademia SX, Araton Aspis. Zaspievať by mala Mária Čírová, herečky známe zo seriálu Panelák - Zuzka Marušinová, Mirka Partlová, Zuzka Mauréry, Lucia Hurajová, ďalej superstarista Adam Ďurica, Richard Müller, Zuzana Smatanová či skupina Gladiátor. Uvidíte aj zábavné scénky zo seriálov Profesionáli, Mafstory, Hoď svištom. Môžete sa stretnúť zo seriálovými hviezdami či známymi tvárami TV JOJ. Prichystané sú pre vás aj darčeky, atrakcie a rôzne súťaže a NOVINY TV JOJ budú vysielané priamo z námestia jednotlivých miest.


JOJka v meste [TV JOJ] from xDWTF on Vimeo.


Foto: TV JOJ, Joj.sk
Video: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...