Čítať viac >>

Hudba z Paneláku: Nová séria. O pesničky si budete žiadať vy

Mnohí z vás sa zaujímate o pesničky, ktoré odzneli v seriáli Panelák. Hudbu z Paneláku pre vás budeme pripravovať aj počas 8. série na PANELÁK blogu ale trochu inak ako ste boli navyknutý :) Všetko o zmenách sa dozviete v tomto článku!




Ahojte! Keďže príprava hudby z Paneláku v predchádzajúcich sériach bola pomerne časovo náročná, tak sme sa rozhodli, že od 8. série budeme zisťovať len tú hudbu, ktorú budú fanúšikovia naozaj potrebovať.

Slúžiť na to bude taký jednoduchý formulár :) Ten nájdete aj pod týmto článkom. Do neho treba zadať adresu videa s epizódou vo videoarchíve Jojky (napr.: http://panelak.joj.sk/panelak-epizody/2011-06-23-panelak-vii-.html) a taktiež časové rozmedzie, v ktorom sa požadovaná pesnička nachádza (napr. od 10:50 do 11:25). Tretie políčko (Viac info) slúži na upresnenie a nie je povinné!

Takto môžete žiadať o pesničky počas celého týždňa. Názvy pesničiek oznámime vždy na prelome týždňov ako to bolo zvykom aj doteraz - akurát tam budú len tie pesničky, ktoré ste nám poslali :)

Aby sa nám udržal poriadok, tak vás prosíme aby ste posielali len žiadosti pesničiek z aktuálneho týždňa (od pondelka 20:15 do nedele 12:00). Tomuto nevyhovujúce žiadosti budeme ignorovať.. Preto ak aj by ste potrebovali skladbu zo staršej epizódy, napíšete mail na admin@mp3databaza.com a spätne dostanete odpoveď :)


Misho z mp3databaza.com



3 komentáre :

  1. Chcem vediet ako sa vola pesnicka v novej 8 serii panelaku ... V 3 casti MYS napriklad ... Ide v 13 minute a 45 sekunde ... Je to taka melancholicka pomala hudba ... Velmi by som chcela vediet kde to najdem, ako sa to vola ... VELMI PEKNE DAKUJEM :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no to by aj mna zaumalo ako sa vola ten song co hra v 45 minute

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zdravim ako sa vola ta pesnicka co hra v prvom diely 8 serie v 44 minute diky

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...