Čítať viac >>

Prídite na ORANGE JOJ MUSIC SUMMER!


Po rekordnom uplynulom ročníku, ktorý navštívilo takmer 85 000 fanúšikov slovenskej a českej hudby, sa aj tento rok konajú obľúbené festivaly Orange JOJ Music Summer. Osvedčené lokality na Domaši, Ružinej, Duchonke a Orave znova ožijú festivalovým ruchom. Čas na skvelú hudbu, nové letné lásky, či stretnutia so starými kamošmi prichádza opäť.


Okrem dobrej hudby, množstva atrakcií má pre vás aj TV JOJ pripravený stan, v ktorom si môžete pozrieť seriály a relácie vlastnej tvorby, oddýchnuť si na posteliach, zasúťažiť si a získať darčekové predmety alebo získať autogramy od známych tvárí. Na prvom festivale na Domaši ste mohli stretnúť známe tváre zo Súdnej siene, reportérov TV JOJ a za obľúbený denný seriál Panelák hájila farby Zuzana Marušinová alias Zuzka Medeová (Paťova expriateľka).


"Keďže som Prešovčanka nemali sme to ďaleko. Nálada bola super, kopec ľudí, slnko a príjemne teplá voda. Veľmi som sa potešila, že som stretla spolužiakov z konzervatória, ktorí na festivale účinkovali a ktorých som nevidela od skončenia školy" povedala pre náš fan web Zuzka.


Ďalší z letných festivalov sa konal na Ružinej, kde opäť panovala výborná atmosféra, na pódiu sa vystriedalo množstvo umelcov a samozrejme nechýbal ani stan TV JOJ, ktorý sa tešil veľkej diváckej obľube.


Termíny letných festivalov:
Domaša 8. - 9.7.2011
Ružiná 22. - 23.7.2011
Duchonka 5. - 6.8.2011
Orava 19. - 20.8.2011


Foto: TV JOJ, Joj.sk, Jozef Michalčin, Martin Michi Michalčin

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...