Čítať viac >>

Zlatá platňa pre "Zvietatká z Paneláku"!

Pred pár týždňami si zahral Richard Müller v seriáli Panelák. Jeho účinkovanie bolo spojené s vydaním nového albumu pre deti, na ktorom spolupracoval práve s hercami z Paneláku. Platňa je určená predovšetkým pre deti, nesie názov Zvieratká z Paneláku, hudbu aj texty pesničiek na nej zložil Vlado Krausz, Richard Müller sa postaral o produkciu. Po krátkom uvedení na trhu získal album zlatú platňu.


Už pár dní po uvedení CD-čka na trh sa z neho predalo viac než dvetisíc kusov a tak bolo všetkým jasné, že o onedlho z toho bude Zlatá platňa. Richard Müller vďačil za tento úspech aj hercom zo seriálu Panelák "Som im veľmi vďačný, že boli ochotní spievať a musím povedať, že spievajú báječne." Jednotlivé skladby na albume spievajú talentované deti s hercami zo seriálu Panelák – Jánom Koleníkom, Helenou Krajčiovou, Zuzanou Vačkovou, Dianou Mórovou, Mirkou Patrlovou, Zuzanou Haasovou a Alexandrom Bártom, dve pesničky naspieval aj Richard Müller. Album Zvieratká z Paneláku spolu s Richardom Müllerom pokrstili "kočeny" zo Sviežej 4 – Zuzka Vačková, Diana Mórová a Zuzka Mauréry.


Album poteší nielen deti rodičov, ktorí im ho kúpia, ale aj talentované deti zo sociálne slabších rodín. Z každého jedného predaného kusu poputuje 1 € Nadácii televízie JOJ, ktorá peniaze použije práve na podporu hudobne nadaných detí.


Foto: Haasova.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...