Čítať viac >>

Poznáme deň finále VII. série Paneláku!

Tak ako každý rok aj tento rok si Panelák počas letných mesiacov oddýchne a dopraje si letnú dovolenku. VII. séria podobne ako ostatné série vyvrcholí na konci júna, no už teraz sa môžete tešiť na nové príbehy, nové postavy, nové zápletky v novej VIII. sérií, ktorá sa pre vás pripravuje v týchto dňoch.


Podľa oficiálnych programových plánov, ktoré zverejnila televízia JOJ minulý týždeň je finále seriálu Panelák na programe 23. júna (vo štvrtok) v tradičnom čase o 20:15. Posledná časť VII. série ponesie názov "Koniec dobrý, všetko dobré". Po štvrtku sa budete musieť zaobísť bez "panelákovských hrdinov", nie však na dlho, po lete sa Panelák vracia. O všetkých dôležitých informáciách vás budeme informovať.


Jojka pre divákov pripravila premiérové leto, väčšinou ponúkne zahraničné akvizície: Rodinka úžasných, Ochrancovia, CSI Las Vegas, CSI New York, CSI Miami, Kosti či najnovšiu tureckú oddychovku Láska v Istanbule.


Foto: TV JOJ, Joj.sk

4 komentáre :

  1. to posledne ma nasralo jak hovado!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. panelak mi bude chybať, ale čo už....no tie serialy ma vôbec nepotešili, same kriminalky....:((

    OdpovedaťOdstrániť
  3. škoda ale dajako to vydržíme :) však panelák tu bude hneď a už sa neviem dočkať ako to dnes dopadne zo Dominikou :( ale milujem takéto veci keď sa stanú v Paneláku (že niekoho posrelia ,unesú atď.)

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...