Čítať viac >>

Panelák v lete nahradí romantická Láska v Istanbule

Teplo, leto, slnko znamená pre televízie odľahčenejšie vysielacie štruktúry. Pôvodné seriály a vlastné relácie dostanú povinnú letnú prestávku a televízie sa viac venujú filmom či zahraničným seriálom. Jojka namiesto denného seriálu ponúkne 4x do týždňa najnovší turecký seriál Láska v Istanbule.


V preklade to znamená Éra tulipánov, čo je názov historického mierového obdobia z čias otomanskej ríše na začiatku 18. storočia. Turecký seriál nie je zasadený do minulosti, odohráva sa v súčasnosti.


Dej sa odohráva Istanbule a točí sa okolo dvoch rodín Taşkıran a Ilgaz. Jedna je konzervatívna, zakladajúca si na tradičných hodnotách, a druhá moderná, ktorá sa však dostane na pokraj bankrotu. Na pozadí úspechov a neúspechov podnikateľských aktivít sa odohrávajú príbehy vášne a nenávisti, ale aj lásky ich potomkov.


Lásku v Istanbule Jojka nasadí v nedeľu 3. júla o 20:15 hodine, seriál bude vysielať v dvoch častiach za sebou každý pondelok, piatok, sobotu a nedeľu.


Facebook: LÁSKA V ISTANBULE



Foto: TV JOJ, Joj.sk

7 komentárov :

  1. :D takze kazdy pondelok, piatok, sobotu a nedelu vecer nebudem pozerat JOJku

    OdpovedaťOdstrániť
  2. museli dat takuto volovinu to radšej mohli dávať filmy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. joj ste tak tapný :) nedokažete pochopit že markíza je sledovanejšia než vy tak chce te daT toto?akože ste klesli na dno ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. bože... to väčšiu trapošinu už nemohli ani davať !! .. klesáme na uroveň markízi a jej sprostej Tisíc a jedna noc ... fúúúúúúúúúj .. same turecke debility !!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. sama pic°vina to je v telke!!! a aj jojka kresla na humusacku markizacku uroven!! ;(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Absolutne suhlasim so vsetkymi vyssie uvedenymi nazormi. Dalej nadavat nema zmysel. Ja v tom case prestavam sledovat jojku tiez. Chapem, ze pre komercnu televiziu je sledovanost vsetkym, ale uchylaci uz sleduju rovnaku kravinu na Markize takze je to asi prilis nepomoze a nazory tu hovoria za vsetko.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. akože mne sa páčia obydva filmy, zo zač. ani mňa nebavili, ale keď som to pozerala ďalej tak som na to pršla že je to dobrý film, ale každý má právo vyjadriť svoj názor...a každí má iné záujmy atd.

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...