Čítať viac >>

Deň detí s Jojkou dopadol na výbornú! Tisícky detí a dospelých v ZOO!

Rady pred bránami do bratislavskej ZOO sa v sobotu 4. júna 2011 tvorili od samého rána a návštevníci v nich neváhali stáť aj preto, aby sa stretli so svojimi idolmi z televízie JOJ. Celodenný program na pódiu moderovala dvojica Juraj Hajdin a nastávajúca mamička Aneta Parišková.


Počas celého dňa boli pre deti k dispozícii rôzne atrakcie a Aneta s Jurajom okrem dobrej nálady rozdali aj množstvo darčekov a sladkostí. Na pódiu sa počas dňa vystriedali speváci Mária Čírová, Thomas Puskailer, Dominika Stará, Adam Ďurica, či Zuzana Marušinová alias Sue z Paneláku. Zlatú platňu za Zvieratká z Paneláku prevzali herečky z panelákovej agentúry Svieža štvorka. Kúpou CD návštevníci ZOO podporili dobrú vec, 1 €uro z každého CD pôjde na podporu mladých talentov, ktoré podporuje Nadácia TV JOJ.


Zo seriálu Panelák prišli herci Ján Koleník, Diana Mórová, Majo Miezga, Zuzana Mauréry, Zuzana Vačková, Mirka Partlová, Robo Jakab, Viki Ráková, Ľubo Paulovič, Vlado Kobielsky, Zuzana Haasová, Lucia Lužinská, Andrea Karnasová, Ivana Kuxová, Milena Minichová, Adela Mojžišová, Zuzana Marušinová, Barbora Švidraňová a Samo Spišák. Moderátori a herci rozdali tisícky podpiskariet a neváhali sa so svojimi fanúšikmi aj odfotiť. Viac si pozrite vo videu.




Foto: TV JOJ, Joj.sk
Video: TV JOJ, Joj.sk

1 komentár :

  1. očakávala som viac ľudí pri pódiu ale zábavné :D

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...