Čítať viac >>

Aké bolo finále 7. série? Sledujte video

Posledná časť siedmej série priniesla množstvo napínavých chvíľ, hlavne kvôli záchrannej akcii Masláka. Čo sa všetko udialo vo finále 7. série si prečítajte v článku! Sledujte taktiež posledné minúty finále v priloženom videu.







Dominika (IVANA KUXOVÁ) sa snaží zachrániť samú seba a podlieha Rudovmu nátlaku. Maslák (JÁN KOLENÍK) po nej aj naďalej neúnavne pátra a Milan (ALEXANDER BÁRTA) mu podáva pomocnú ruku. Ivana (DIANA MÓROVÁ) sa rozhodne, že vráti Jakubovi (VLADIMÍR KOBIELSKY) peniaze, ktoré od neho dostala na dovolenku, a on jej vyznáva svoje city.

Filip (PETER SKLÁR) sa dozvie, že na post primára môže zabudnúť, keďže Bajza (MARIÁN MIEZGA) nikam nejde, a uteká sa utešiť k Márii (ADELA MOJŽIŠOVÁ). Soňa (ZUZANA HAASOVÁ) a Dušan (ROMAN LUKNÁR) chytajú miernu paniku – nemajú víza! Cestovka im však sľubuje, že ich dostanú hneď po prílete na miesto.

Agáta (VIKI RÁKOVÁ) si s Norom (MILAN ONDRÍK) objasňuje plány na najbližšie mesiace. S butikmi začína až koncom prázdnin, takže môže ísť Mirkou (DOMINIKA KAVASCHOVÁ) do Ameriky na tú operáciu chrbtice. Noro je z toho stále mierne naštvaný. Keď Agáta vezme ten kšeft v Maďarsku, vôbec nebudú mať čas na seba. Pán Emil (JURAJ SLEZÁČEK) sa snaží zabaviť svoju nešťastnú a znudenú polovičku a navrhuje zakúpiť špeciálnu hraciu konzolu s pohybovými senzormi. Janka (BOŽIDARA TURZONOVOVÁ) by tak mala svoju zumbu a Emilko svoj futbal.

U Ivany a Michala sa chystá veľká narodeninová oslava. Zatiaľ čo Alica (ZUZANA VAČKOVÁ) a Julka (ZUZANA MAURÉRY) pomáhajú Ivane vyzdobiť byt, Egon (MATEJ LANDL) sa snaží rozveseliť utrápeného Jakuba.

Informácie o Dominikinom únose sa dostávajú už aj do baru a prostredníctvom pána Emila priamo k pani Jane. Maslák dostáva ďalší telefonát od Rudovho brata. Dáva mu ďalší tip, kde by sa mohol s Dominikou skrývať. Jančovci konečne odchádzajú do Turecka a dávajú svojmu synovi posledné pokyny.

Miškina oslava vrcholí a do prázdneho baru za Angie (MIRKA PARTLOVÁ) prichádza Milan na trocha nezáväznej konverzácie. Jakub do seba nalieva jedného panáka za druhým a necháva Ivane veľmi záhadný odkaz. Medzitým, o asi dvesto kilometrov ďalej, sa odohráva tá pravá rukojemnícka dráma. Maslákovi sa za pomoci únoscovho brata podarí vypátrať Dominiku a záchranná akcia sa začína.


Zdroj textu: Synopsa TV JOJ

Video: vysielanie TV JOJ

7 komentárov :

  1. Michal hovoril, že niekto ďalší príde na Miškine narodeniny. Kto to mal byť? Či to sa dozvieme až v VIII. sérii?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A súdiac podľa toho, že v tej znelke celkom na konci (to čo hovorili, že sa panelák vráti skôr ako by sme čakali) nie je Jakub, takže umrie??!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. myslim, ze na oslavu pridu Michalove dvojicky a Jakub sa zabije... Uvidime :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ako sa vola ta pesnička ??

    OdpovedaťOdstrániť
  5. inač ale podla mna jakub nezomre šak to je hlavna postava

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Blichárovci, Bajzovci, Jančovci, Egon, Imro, Maslákovci, Milan, Angie, Karol, Noro, kočeny, malé detské hviezdičky či Jakub Švehla, to sú najhlavnejšie postavy, ktorých je síce viac než dosť, z deja sa ale určite nevytratia.

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...