Čítať viac >>

Hokej Česko - Slovensko mení dnešný program!

Panelák dnes neuvidíme. Majstrovstvá sveta v hokeji úradujú na televíznych obrazovkách a televízie upravujú svoje programové štruktúry. Televízia Markíza menila svoj program už v utorok, taktiež aj v stredu, dnes sa pridala aj Jojka a kvôli hokejovému derby Česko - Slovensko sa rozhodla nasadiť alternatívny program.


V tradičnom čase o 20:15 dnes nečakajte ďalšiu porciu vášho obľúbeného denného seriálu Panelák. Zo štruktúry sa vytratila aj česko slovenská reality show Šéfka. Jojka alternuje program česko-slovenskými komédiami.

ZMENA PROGRAMU 6. 5. 2011
20:15 Šesť medveďov s Cibukom (česko-slovenská komédia)
22:00 Co pak je to za vojáka (česko-slovenská komédia)


Foto: Aktuality.sk

8 komentárov :

  1. no a natukajte si panelak.joj.sk a je tam ze Pondelok - Piatok 22:15

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pre taky trapny hokej nepustali ani panelak a ani sefku.Sla by do riti ta jojka!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ako môžete panelák pozerať? A este napísať, že porcia oblúbeného seriálu.....však nečudujem sa, že klesá sledovanosť. To je tak mimo od reality, že viacej ani nemôže byť......

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Berte to ako recesiu, taký je aj cieľ autorov.Nie ako realitu , načo je komu realita? Nezaujímavé a neoriginálne. Toto je taký vycuc z ľudských pováh a zivotov. Ja Panelak mozem pozerat a nemam pocit , ze som debil.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. www.VeciZadarmo.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. my sme videli všetky dieli paneláku,keď sme večer mimo,dáme nahrávanie,dufame,že to bude zabavne aj naďalej,neznašame iba postavu Angie a jej dvojča,ešte dufame že to zostane vtipne/asi preto zbožnujeme "Dudka" a Imra s Luciou a nezmeni sa to na telenovelu ,sa ešte tešíme,že nam nezabili maslaka,lebo ten Kolenik je úžasný

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...