Čítať viac >>

Dnes dvojporcia Paneláku pre vás! Na čo sa môžte tešiť?


Panelák sme v piatok večer kvôli prebiehajúcim Majstrovstvám sveta v hokeji nevideli, keďže sa vysielal atraktívny zápas Česko - Slovensko. Televízia JOJ dnes doženie jednodielny sklz a ponúkne vo večernom programe divákom dve epizódy seriálu Panelák za sebou. Diváci denného seriálu, tak o žiadnu časť obľúbeného seriálu neprídu.




602. časť Červíky
Milan sa ospravedlňuje Angie za svoj výpadok, jej sa však jeho správanie páčilo. Klárika trvá na tom, aby bol Michal krstným otcom jej dieťaťa. Dušan má z odberu spermií nepríjemný zážitok. Imro má vážny problém. Balkón u Blichárovcov je plný červíkov.


603. časť Zlodej
Milan prežije ďalší výpadok pamäte, starý Fodrász sa snaží prekaziť Agátinu svadbu s Norom. Vavro dáva Maslákovi do úschovy dôležité papiere. Oxana by sa rada bližšie zoznámila s Jakubovou mamou.


Zmena programu na dnes 11. mája 2011:
20:15 Panelák - epizóda č. 602
21:15 Panelák - epizóda č. 603
22:15 Kosti (dve časti za sebou)


Foto: TV JOJ, Joj.sk

5 komentárov :

  1. nevíte někdo jestli budou zítra dopoledne taky reprízovat obě epizody?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Trochu mi začína vadiť v Paneláku, že zostávajú trestné činy nepotrestané... a dosť vážne tr.činy. A že dáva obraz, že normálne vyžiť sa dá iba z veľkých podvodov...čakám...čakám...:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám problém, nejde mi vobec otvorit archív. Nemožem sa pozerat na Panelák. Teraz som nevidela 3 diely a nemám ich ako pozerat. Stiahla som aaj Adobe Flash Player, aj tak to nejde. Poradte mi!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no taj skus ci na dajakej inej stranke ti to nejde alebo si skus z pocitaca stiahnut diely na USB

    OdpovedaťOdstrániť
  5. www.VeciZadarmo.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...