Čítať viac >>

Škôlka v Paneláku, ako sa volajú mladí herci a herečky?

V seriáli Panelák sa objavuje, čoraz viac detí. Mnohí ste zvedaví či ich hrajú tie isté herečky alebo tí istí mladí začínajúci herci. V prvých sériách sme mohli vidieť iba dvojičky Bajzovcov a malú Mišku, neskôr sa k nim pridali ďalšie detské hviezdičky.



Spolu s denným seriálom Jojky rástla aj malá Terezka Švehlová, vlastným menom Miška Zelenáková. Nastúpila ako dvojmesačná a dnes má takmer dva a pol roka. Miška si bez problémov zvykla aj na hercov a zatiaľ s ňou pri nakrúcaní neboli žiadne problémy.


V nových epizodách seriálu Panelák, sme vás informovali, že malú blonďavú Mišku nahradí nová Miška Bajzová, ktorá sa vlastným menom volá Miška Javorčeková. Ako sme vás už informovali Miška dostane v Paneláku väčší priestor, čo súvisí aj s väčším počtom textov a bude musieť prežívať emócie, ktoré tragická udalosť v rodine Bajzovcov prinesie. Preto sa tvorcovia rozhodli nájsť novú malú herečku pre jej postavu, keďže tá predchádzajúca mala len 4 roky. Tvorcovia však nevylučujú, že do deja neskôr vrátia aj pôvodnú Mišku.



Okrem spomínaných herečiek sa v Paneláku objavila aj dcéra Karin Hajdu, no ich rodina je v Paneláku zastúpená naďalej, Norovu dcéru Sofiu, hrá mladá herečka Charlotta, dcéra Karininho partnera Martina.



V Paneláku môžeme sem-tam zhliadnuť aj adoptovanú Lucku (dcéru Lucie), Lukáška (syn Angie a Karola) či Dávidka (syn Angelika a Imra). Uvidíme či pribudne niekto ďalší.


Foto: sdetmi.com

2 komentáre :

  1. To som zvedaví, že ako vrátia do deja pôvodnú Mišku.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A co sa stali s tou adoptovanou Luckou? Uz velmi dlho nebola na obrazovke..

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...