Čítať viac >>

Keby bolo keby II. aj s hercami z Paneláku!

Televízia JOJ vracia do vysielania úspešný seriál Keby bolo keby, ktorí vzbudil u mnohých divákov pozitívne reakcie a bol pravidelným lídrom na trhu pri jeho prvej sérií. Už dnes začína jeho druhá séria.



Pre Jojku seriál vyrába produkčná spoločnosť Továreň 5/7/11. Scenáristom projektu je Andy Kraus, režisérom Tomáš Jančo, kľúčoví tvorcovia seriálu Panelák. Andy Kraus plánuje vniesť do deja aj odľahčené prvky, podobne ako pri Paneláku. Jednotlivé epizódy nebudú na seba dejovo nadväzovať tak, ako pri Paneláku, či iných seriáloch. Pri druhej sérií, dokonca nemusia mať diváci napozeranú ani prvú sériu, pretože vraj dej nebude úzko súvisieť s prvou sériou.



Keby bolo keby 2 sa do vysielania dostane v rovnakom vysielacom čase ako pri prvej sérií, kedy sa vysielal po Paneláku o 21:15. Druhá séria však mení deň vysielania, pondelok si už zarezervovali Profesionáli, Keby bolo keby sa bude vysielať vždy v utorok a vo štvrtok o 21:15, nahradí tak prvú sériu obľúbeného seriálu Dr. Ludky, ktorý mal desať epizód. Podobne desať epizód má aj nová séria Keby bolo keby.



V seriáli sa objavia aj nám známi herci zo seriálu Panelák: Janko Koleník, Marián Miezga, Diana Mórová, Roman Luknár, Kristína Svarinská, Ľubomír Paulovič, Betka Stanková, Milan Ondrík a mnohí ďalší.



Keby bolo keby (2.séria) from Keby bolo keby on Vimeo.


Foto: TV JOJ, Joj.sk
Video: vimeo.com

5 komentárov :

  1. Ten zostrih je super! Kto to robil? Odkiaľ to máte? Strasne som sa nasmial! Uz sa neviem dockat kedy to uvidím... !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neviem, video nám poslala istá Mirka do komentárov a tak sme ho využili do článku ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Perfektne video,uplne super sa to podarilo zostrihat len tak dalej, gratulujem...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super, užasné, to proste nemá chybu a vy také dačo neviete urobiť, alebo nech to aspoň preposiela tá Mirka, Mirka si super, porob ešte dačo podobné na články z tohto seriálu, pozerávam ho je dobrý a ten zostrih sa ti perfektne vydaril!!! Veľa úspechov do daľšej tvorby, Jana.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tvorcovia!!! A to sa nebojite natvrdo tam supnut hudbu z filmu Pociatok? By ma zaujimalo ci o tom vie Hans Zimmer, alebo Jerry Bruckheimer...asi nie, inak by ste sa nedoplatili.....inak kradnut je zlocin, s pozdravom

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...