Čítať viac >>

Diana Mórová úprimne o mužoch aj o náročnej práci herečky

Herečka stvárňujúca jednu z najobľúbenejších postáv v Paneláku, Diana Mórová, sa pre časopis Život nechala vyspovedať, ako vníma správanie mužov voči nej. Taktiež vyviedla z omylu tých, ktorí si myslia, že život herečky je malina.


Nielen Ivana Švehlová, ale aj jej predstaviteľka, Diana Mórová, to nemá s chlapmi jednoduché. Podľa jej slov sa jej asi boja. Kým niekedy o ženu súperili a dobýjali ju, teraz vraj spohodlneli. Chlapi sa boja žien, ktoré pracujú, majú byt a sú sebestačné,“ povedala Diana pre časopis Život. Sama síce do vzťahu dáva všetko, neskôr sa jej to však vypomstí. „Muži to časom považujú za samozrejmosť. A keď od nich niečo chcem, tak sa čudujú prečo? Veď doteraz som všetko zvládala.“ Aj preto svojho syna Quida vedie k tomu, aby žene pomáhal a vážil si ju.


Diana vraj prišla na rozhovor v zlej nálade, čím sa posťažovala aj na to, ako je práca herečky náročná. „Málokedy ľudia vedia, aká je práca herečky ťažká, čo všetko musím stihnúť. Muž od vás chce, aby ste boli krásna, dobrá kuchárka, milenka, dôverníčka. A to od vás chcú aj v práci. Musíte vždy dobre vyzerať, byť plná energie, musíte vedieť texty, mať dobrú náladu. Popritom idete po dieťa do škôlky, nakúpiť, pripraviť večeru, dať veci do práčky, naučiť sa texty, ktoré ráno točíte. Nemáte pomaly čas ani na súkromie.


Zdroj: Zivot.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...