Čítať viac >>

Čo týždeň dal: Jána "Masláka" Koleníka

Svet slovenského showbiznisu sa momentálne minulý týždeň venoval ankete OTO (Osobnosť televíznej obrazovky), v ktorej bodovali aj herci zo seriálu Panelák. Jasným víťazom v kategórií herec dramatického žánru, sa stal práve Ján Koleník, pre mnohých známy ako Maslák



Jeho televízna kariéra na obrazovkách začala v seriáli Keby bolo keby, kde mnohých divákov presvedčil svojimi hereckými skúsenosťami, popritom v Paneláku hral okrajovú rolu, najlepšieho kamaráta Milana Kordiaka. Po skončení I. série, cítil Andy Kraus, že v Koleníkovi je silný potenciál rozvíjať jeho príbehy aj v Paneláku. Už na jar minulého roka v V. sérií dostala jeho postava Masláka viac priestoru, na jeseň v VI. sérii môžme povedať, že patrila medzi najhlavnejšie. V najnovšej VII. sérií už jednoznačne patrí medzi hlavné postavy a dokonca sa pridal k stabilným obyvateľom panelákovej bytovky.



Televízni diváci ho pred týždňov za jeho herecké umenie a určite aj za sympatie vyzdvihli na najvyššiu priečku v kategórií herec dramatického žánru. Uvidíme či výhru Jána Koleníka si pripomenú aj v Paneláku, ako to napríklad v prípade Diany Mórovej, ktorá sa tentokrát dostala do TOP trojky najlepších dramatických herečiek.



Pre Jojku bol tento ročník ankety OTO najúspešnejší v histórií. Keď programom roka sa stal jesenný trhák Česko Slovenko má talent, ktorý sa dočká na jeseň ďalšieho pokračovania. Druhú sošku OTA si odniesli Profesionáli v kategórií seriál roka. Prvé miesto v kategórií Osobnosť spravodajstva si vybojovala sympatická moderátorka Novín Jojky Lucia Barmošová. Cenu za herca v komediálnom žánri si prevzal obľúbený Lukáš Latinák, ktorý si odniesol aj sošku Absolútneho OTA. Určite mnohých z vás potešila aj výhra Kulyho, v kategórií spevák roka, ktorý naspieval pre Panelák Lavíny. Viac o výhercoch.


Foto: SITA

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...